Nieuws

Markon Machinery nieuw onderdeel Reesink Construction Equipment

Reesink Construction Equipment heeft Markon Machinery uit De Lier overgenomen. Met Markon Machinery heeft Reesink Construction Equipment een organisatie én een locatie gevonden voor het distribueren van verschillende (nieuwe) merken. Daarnaast heeft Reesink Construction Equipment ook een mooie verhuurvestiging voor Huur&Stuur in een belangrijke regio toegevoegd.

Lees meer

RCE voegt elektrische Sunward's toe aan het leveringsprogramma

Reesink Construction Equipment heeft met Sunward overeenstemming bereikt over de distributierechten van elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België. Met deze toevoeging heeft de Nederlandse Kemp Groep en het Belgische De Bruycker-Kemp een belangrijke troef in handen als het gaat om het verkopen van af-fabriek elektrische machines.

Lees meer

Stel uw elektrische machine nu zelf samen!

Nadat Reesink Construction Equipment NL B.V. eerder de configurator van diverse merken zoals Kobelco, Bomag, Atlas lanceerde, zijn nu ook de elektrische machines van Sunward toegevoegd. Met deze configurator is iedereen in staat om in een aantal stappen zijn droommachine samen te stellen.

Lees meer