Nieuws

Markon Machinery nieuw onderdeel Reesink Construction Equipment

Reesink Construction Equipment heeft Markon Machinery uit De Lier overgenomen. Met Markon Machinery heeft Reesink Construction Equipment een organisatie én een locatie gevonden voor het distribueren van verschillende (nieuwe) merken. Daarnaast heeft Reesink Construction Equipment ook een mooie verhuurvestiging voor Huur&Stuur in een belangrijke regio toegevoegd.

Nieuwe merken
Vanuit de vestiging in De Lier zullen af-fabriek elektrische mini- en rupsgraafmachines van Sunward hun weg gaan vinden naar de eindgebruiker. De mensen en de merken zullen uiteraard alle hulp en ondersteuning krijgen vanuit de overige vestigingen van Reesink Construction Equipment. Met een uitgebreid en zeer professioneel servicenetwerk vanuit 9 vestigingen in Nederland is de juiste ondersteuning gegarandeerd. Voor de specialisten van Kemp Groep heeft een merk als KATO natuurlijk geen geheimen. Dit was één van de merken waarmee Kemp Groep groot is geworden.

Verhuur
Naast een verkoop- en serviceorganisatie voor nieuw materieel is Markon Machinery, vooruitlopend op deze officiële overname, al ruime tijd een Huur&Stuur vestiging. Deze landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Huur&Stuur heeft onder het GEOS-concept (Green Energy On Site) ook een volledig programma elektrische machines beschikbaar voor de verhuur.

Terug naar overzicht