ontdek onze elektrische merken

Alternatieve laadoplossingen

De zonnekoning

De Zonnekoning biedt u groene stroom op iedere locatie! 60m² zonnepanelen die meedraaien met de zon zorgen voor maximale opbrengst van zonne-energie. Direct beschikbaar voor het laden van uw elektrische machine.

Meer over de Zonnekoning

het GEOS mobiele accupakket

Het GEOS mobiele accupakket rijdt naar de elektrische machines toe om deze op te laden. Hierdoor blijft het accupercentage van de machines bespaard. Doordat de batterij op een rupsdumper is gebouwd, kunt u emissievrij werken op iedere locatie. 

Meer over dit accupakket

Elektrisch materieel bij Markon Machinery

Voor zowel grond-, weg- als waterbouw levert Markon Machinery 100% elektrische machines. Een wals, trilplaat, stamper, minigraver en rupsgraafmachine behoren tot dit aanbod.

De geavanceerde emissievrije machines van Sunward bieden ongeëvenaarde prestaties, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. De elektrische walsen van BOMAG zijn uitgerust met een 5-inch touchscreen voor informatie over onder andere de accu en het accupercentage. De Kramer 5065e shovel en 1445e verreiker met lithium-ion accu zijn volledig elektrisch met volledige kracht. Met de toevoeging van de electric trilplaten van BOMAG en de BT60E stamper, is ook voor het altijd compacte materieel een elektrische oplossing beschikbaar.

Green energy on site

GEOS: Green Energy On Site is een totaalconcept van oplader, mobiel accupakket en elektrische minigraver en rupsgraafmachine die volledig af fabriek geproduceerd en ontwikkeld zijn. Laat u verbazen door de lange werktijd en de korte laadtijd van deze 2 en 24 tons graafmachines, powered by GEOS. De Zonnekoning biedt u groene stroom op elke gewenste locatie! 60m² zonnepanelen die meedraaien met de stand van de zon zorgen voor een maximale opbrengst van zonne-energie. 

Demo of Huur elektrische machines

Kijk ook bij onze verhuur afdeling Huur&Stuur voor het verhuuraanbod van emissievrije gww machines. Al het elektrisch materieel van Kemp Groep is te huur via Huur&Stuur en het huur aanbod blijft uitbreiden! Op de pagina zero emission vindt u alle emissievrije, maar ook hybride machines welke te huren zijn. 

u kunt uw elektrische machine zelf samenstellen!

De configurator stelt iedereen in staat om in een aantal stappen de uitvoering van zijn eigen minigraver of rupskraan samen te stellen. Alle machines kun je op deze pagina configureren en samenstellen tot de gewenste maatwerk machine. Oriënteer je thuis of op je werkplek op een nieuwe machine, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Ook alle elektrische machines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.