over ons

Markon Machinery

Reesink Construction Equipment heeft Markon Machinery uit De Lier overgenomen. Met Markon Machinery heeft Reesink Construction Equipment een organisatie én een locatie gevonden voor het distribueren van verschillende (nieuwe) merken. Daarnaast heeft Reesink Construction Equipment ook een mooie verhuurvestiging voor Huur&Stuur in een belangrijke regio toegevoegd.

Nieuwe merken
Vanuit de vestiging in De Lier zullen af-fabriek elektrische mini- en rupsgraafmachines van Sunward hun weg gaan vinden naar de eindgebruiker. Ook de introductie van de nieuwe elektrische Socma mobiele graafmachines en de nieuwste KATO mini- en rupsgraafmachines zullen vanuit deze locatie gecoördineerd gaan worden. De mensen en de merken zullen uiteraard alle hulp en ondersteuning krijgen vanuit de overige vestigingen van Reesink Construction Equipment (Kemp Groep). Met een uitgebreid en zeer professioneel servicenetwerk vanuit 9 vestigingen in Nederland is de juiste ondersteuning gegarandeerd. Voor de specialisten van Kemp Groep heeft een merk als KATO natuurlijk geen geheimen. Dit was één van de merken waarmee Kemp Groep groot is geworden.

Verhuur
Naast een verkoop- en serviceorganisatie voor nieuw materieel is Markon Machinery, vooruitlopend op deze officiële overname, al ruime tijd een Huur&Stuur vestiging. Deze landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. Huur&Stuur heeft onder het GEOS-concept (Green Energy On Site) ook een volledig programma elektrische machines beschikbaar voor de verhuur.

Onderdeel van Royal Reesink

Onder de vlag van Royal Reesink B.V. vormen Markon Machinery Kemp Groep, Huur&Stuur, Van Tetering Grondverzet- en Spoorwegmachines B.V. en De Bruycker-Kemp (B) samen de divisie Reesink Construction Equipment (RCE). Binnen de divisie Reesink Construction Equipment is de juiste service gegarandeerd dankzij een uitgebreid en zeer professioneel servicenetwerk vanuit 9 vestigingen in Nederland. 

Over Royal Reesink
Royal Reesink, opgericht in 1786 als smederij en handelsbedrijf in Zutphen, is een van de oudste distributie- en servicebedrijven ter wereld. Royal Reesink telt momenteel meer dan 40 werkmaatschappijen op vier continenten, die machines en componenten voor de industrie, landbouw en landschapsonderhoud van toonaangevende OEMs (Original Equipment Manufacturers) distribueren. Met ons wereldwijde netwerk en onze lokale aanwezigheid stellen we onze klanten in staat hun activiteiten op de best mogelijke manier uit te oefenen. In 2023 bedroeg de omzet meer dan € 1,4 miljard, en telde het bedrijf meer dan 2.500 werknemers.

Van de wijze van financiering, tot het optimaal functioneren en onderhoud. Royal Reesink stelt afnemers in staat het hoogste rendement te halen uit machines en systemen. Door in te spelen op robotisering, engineering, connectiviteit, meetbaarheid en het gebruik van big data zoekt Royal Reesink voortdurend naar mogelijkheden voor innovatie. Daarbij gaat het om duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu.

Meer informatie: royalreesink.com